Válasz: WEB-lappal kapcsolatban

Zoli: A vázolt koncepciót alapvetően jónak tartom, csak egy facebook kampánnyal még megtámogatnám a facebookos oldalt, hogy többen lájkolják. De erről valószínűleg majd az elnökség vagy a közgyűlés fog dönteni.

Robi: 50 fő lájkolóval tényleg jelentéktelen az oldal, de ne innen közelítsd meg a problémát. Az, hogy megcsináltad, egy jó kezdeményezés volt, de tovább kell dolgozni rajta, hogy beérjen. Ha már 2-300 fő lájkolná az oldalt, akkor biztosan nem tartanád olyan jelentéktelennek.... Mint korábban is elmondtam, a facebooknak nagyon komoly szerepe van a neten, mára már megkerülhetetlenné vált. Jól használva viszont sokat profitálhatunk belőle.

27

Válasz: WEB-lappal kapcsolatban

Robi:

Zárjuk rövidre: nem volt szándékomban felszólítást adni (azon kívül, hogy erre nyilván semmiféle jogalapom nincs, a fentiek megvitatásra felterjesztett javaslatok).

Én utánanéztem és végiggondoltam, hogy szerintem mi lenne a legjobb a FB-kal kapcsolatban az egyesületnek. Nyilván az is egy opció lenne, hogy hagyjuk az egészet (hiszen ennél lényegesebb kérdések is vannak az egyesület életében), de ha már elkezdted szerkeszteni a FB-oldalt, akkor miért ne gondolnánk tovább. Ismételten: szerintem nagyon jó, amit ott csinálsz, azért, amit írsz és amit én is írtam (pl. éppen, mert hiánypótló). Arra írtam javaslatokat, hogy ennek nyomán hogyan lehetne a FB-oldallal együtt az egész FB-ot jobban beemelni az egyesületi weblapba úgy, hogy az várhatóan az egyesület számára hasznos legyen.

De természetesen én nem erősködöm (és nem önmegvalósítási célból vállalnék a fentiek lefejlesztésével jó pár óra megspórolható munkát, hanem az egyesület érdekében), a döntés pedig nem rajtam áll.

28

Válasz: WEB-lappal kapcsolatban

Frissítettem a weblap motorját. Ha esetleg valami furcsán viselkedne, töröljük a böngészőprogram gyorsítótárát, és töltsük újra az oldalt. Amennyiben ez nem segítene, és a hiba továbbra is fennáll, azt kérem jelezni!

Andor: szerintem egyes eseményekhez (ilyen pl. a Lajta-emlékév hajósok bálja) kötődően lehetne kampányokat indítani.

29

Válasz: WEB-lappal kapcsolatban

Újra rendesen működnek a videók.

30

Válasz: WEB-lappal kapcsolatban

Jelentős frissítés történt a weblap szoftverén, mely későbbi széleskörű tartalmi bővítést alapoz meg. Ha bárki bármilyen problémával szembesül, kérem jelezze.

Válasz: WEB-lappal kapcsolatban

https://pradyutechtips.com/
pradyu tech tips