1

Téma: Creative Destruction APK

Ez a játék olyan frissítő, hogy nemcsak a lövöldözésre, az elrejtésre és a túlélésre összpontosít. A Creative Destruction a kreatív oldalának előnyeit is kihasználja, mivel ez lehetővé teszi a stratégia kialakítását és a saját erődök felépítését, amelyek megvédik Önt az ellenségeidetől. A móka természetesen mindkét irányban megy, mert a bázis felépítése ugyanolyan szórakoztató, mint az ellenfeled építkezésének megsemmisítése.

Akciódús játék
Készüljön fel arra, hogy 100 más játékos ellen bíráljon ebben a játékban. A verseny indulásakor a résztvevők repülnek egy szigeten egy repülő taxival. Igen, jól olvasod! A szokásos repülőgép helyett ejtőernyőzést indít le egy repülő taxiból. Lehet, hogy ez vicces, apró csavar, de az igazi móka a csata megkezdésekor kezdődik. Rengeteg hűvös fegyver van szétszórva az egész területen, ezért ügyeljen arra, hogy alaposan vizsgálja meg a környéket. Rendkívül figyelmeztessen arra az esetre, ha más játékosok is vannak a környéken. Végül is nem akarsz meghalni olyan korán a játékban. Tipp, amit adhatok, az, hogy elkísértem a sziget legtávolabbi sarkához, így lesz elég ideje a legerősebb fegyverek gyűjtésére és a védekezés felépítésére. Nagyon sokféle fegyver létezik, és ha személyes kedvencedet kéri, próbáljon meg mindent megtenni, hogy megszerezzen egy bazót, így számos épületet elpusztíthat, és egyetlen lépéssel elrobbanthatja ellenségeit!


Az egész építésről szól
A játék igazi hősének építési tulajdonsága van, és a végtelen dolgok itt hozhatók létre. A védőkorlátoktól a magasodó erődökig a Creative Destruction lehetővé teszi, hogy ezt a funkciót a lehető legteljesebben élvezze. A védőkorlátok valójában hatalmas pajzsok, amelyek visszatartják az ellenség golyóit. Eltekintve attól, hogy vannak olyan idők is, amikor hidak építésével szó szerint egy másik területre kell utat készítened. A platformokat akkor is el lehet készíteni, ha magas talajon akar elhelyezkedni, ahol előnyösebb lehet, mint az alacsonyabb helyeken lévő ellenfelek legyőzése ellen. A létrehozás nagy fontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni, ha megnyeri a játékot, ezért gondosan mérlegelnie kell és bölcs döntéseket kell hoznia, mielőtt gondolatlanul építene épületeket, amelyek csak haszontalanok lesznek.

Egy fantasztikus harci royale játék
A kreatív megsemmisítés játék emlékeztetheti a Fortnite rajzfilmszerű grafikájával és építési funkciójával, amely a legtöbb harci királyi játékban hiányzik. Ettől a különbség az, hogy hiányzik a többi túlélési játék félelmetes hangjai, és úgy dönt, hogy színes játékmódjaival és effektusaival könnyebb megközelítést alkalmaz, így ne várjon vérfürdőt játék közben. Nem támogatja az erőszakot és a halált, csakúgy, mint más lövöldözős játékok. Alapvetően a kreatív pusztítás itt egyszerűen szórakozást és izgalmat hoz. Azt akarja, hogy a felhasználók érezzék a csatatér rohanását és izgalmát, miközben érdemes győzelmeket szerezni.