1

Téma: Sonic Runners Adventure – Fast Action Platformer APK

Sonic visszatért, és Greenhill körül fut
Sonic Runners Adventure egy 2D-s platformer, ahol ismét lejátszhatja a legendás Sonic the Hedgehog nevét, az a régi SEGA zászlóshajó, aki miután a 90-es években a műfaj egyik királyává lett koronázva, évek óta nem mutat meg arcát.

A franchise új részletében a vezérlőrendszert az érintőképernyős eszközökhöz igazították. A Sonic automatikusan előrehalad, így csak aggódnia kell az ugrás miatt. A Sonic akár három egymást követő ugrást is végrehajthat anélkül, hogy megérintette a talajt.

Mielőtt elkezdene játszani a Sonic Runners játékot, legfeljebb két „haverot” kell választania a Sonic számára. Mindegyik eltérő előnyökkel rendelkezik, így a céljától függően kiválaszthatja, hogy melyikre van szüksége. Ezenkívül a franchise más klasszikus szereplőivel is játszhat, például a Knuckles vagy a Farok.

A Sonic Runners egy vizuálisan látványos és szórakoztató platformer, amely viszonylag hűséges élményt nyújt az eredeti lényegéhez, de igazítva az érintőképernyős eszközök követelményeihez. Természetesen nem a legjobb Sonicról beszélünk ... de az elődeit tekintve talán nem túl messze. Megjegyzések
330 megabájt szabad helyre van szüksége az eszköz memóriájában

  követelmények
Követelmény: Android 2.3.3 vagy újabb

  korlátozások
A játékhoz internetkapcsolattal kell rendelkeznie