1

Téma: galéria

Üdvözlök Mindenkit!
Kicsit mint kívülálló kotyogok bele a modellezők életébe, csak egy javaslatom lenne. Mindannyian ismerjük az egyesület modellezőinek remekműveit, melyek itthon és a nemzetközi mezőnyben is a legjobbak között vannak.Megérdemelnének ezek a munkák egy galériát, esetleg egy fotósorozattal egybekötött leírást a készítés folyamatáról. Annyi szép munka van agyonhallgatva, szerintem megérne a téma egy misét!  Üdv!  R.

2

Válasz: galéria

Elnézést, azt nem írtam a téma megnyitásakor, hogy egy önálló fotógalériára gondolok itt( mondjuk: Modellek-makettek címmel ), kicsit elkülönülve az alap fotogalériától, amely szigorúan csak a makettekkel-modellekkel foglalkozik.Nem tudom, hogy technikailag megoldható-e, de úgy érzem az alapgalériában kicsit elveszne. Üdv!  R.

Utoljára Cirkáló szerkesztette (2010.12.10. 05:52:10)

3

Válasz: galéria

Országos Modell- és Makettjegyzék néven valami ilyesmi van tervbe véve, de egyelőre egy ekkora projektre nincs erőforrás.

4

Válasz: galéria

Piedone írta:

Országos Modell- és Makettjegyzék néven valami ilyesmi van tervbe véve, de egyelőre egy ekkora projektre nincs erőforrás.

Szia! Oké, köszönöm, csak egy ötlet volt. C.

5

Válasz: galéria

hello skacok nem tudom hogy melyik topicba írjam !!
van egy eladó HANSA 381  0,3 mm szórófej, 5 ml-es felső festéktartály, krómozott!!
festéktartály tetejét nem találom!!
ir.ár:15e.ft.

Válasz: galéria

Get Science Assignment Help in UK by expert academic writers. Our assignment helpers aim to provide 100% plagiarism free assignment help. Our approach to the core values helped us from being the most promising online assignment help to the student’s favorite assignment help in UK. For more services : Architecture Dissertation Help | Geography Dissertation Help | English Dissertation Help | Sociology Dissertation Help | Dissertation Thesis Help | Dissertation Writing Services | Law Assignment Writing Help | Data Mining Assignment Writing Help