Téma: csak 1 kezdo
Ez a masodik hajom amit epitek St. John the Baptist szeretnek par kepet is feltolteni de meg nem tudom hogjan es varom a tanacsokat ha rosz a magyar irasom elnezest kerek nem vagyok magyar
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Fórum - TIT Hajózástörténeti, -Modellező és Hagyományőrző Egyesület » Épülő hajómodellek » csak 1 kezdo
Lapok 1
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ez a masodik hajom amit epitek St. John the Baptist szeretnek par kepet is feltolteni de meg nem tudom hogjan es varom a tanacsokat ha rosz a magyar irasom elnezest kerek nem vagyok magyar
Kedves Filu!
Elnézést a késői válaszért! Nagyon kíváncsiak vagyunk az épülő hajóra. Azt pedig külön köszönjük, hogy nem magyarként is megtisztel bennünket a bizalmával!
A képek feltöltése több módon is lehetséges:
a) Első változat: aki regisztrálva van az Indafoto.hu-n, oda feltöltheti a képeit, és onnan az egyes képeknél a "Beágyazás"-ra kattintva meg is kapja a beszúráshoz szükséges kódot (BBCode).
b) A másik, egyszerűbb, ha csak párszor akarunk képet feltölteni, és nem akarunk saját galériát, a Kepfeltoltes.hu: Feltöltjük a képet, ha akarjuk, ne legyen publikus. Feltöltés után megjelenik a "Fórumokhoz" való kód. A legegyszerűbb, ha az egészet bemásoljuk.
Ha pedánsak vagyunk, az "A képet a Képfeltöltés.hu tárolja" szöveget és az azutáni részt ne szúrjuk be.
Ha meg több képet akarunk, mint az ott feltölthető húsz, akkor annak már eleve érdemes valami rendes fotómegosztón tárhelyet regisztrálni, pl. az említett Indafotón, mert ott a feltöltés is gyorsabb (nem egyenként kell, hanem lehet egyszerre is)
Várjuk tehát a képes beszámolót és - ha bármiben segíthetünk - továbbra is állunk rendelkezésre, illetve várjuk rendezvényeinken.
Üdvözlettel:
Doki
It has on of the most famous administrations which offer a Credit Card or Cebit card. Some of Chase Credit Card has no yearly expense, gaining focuses that can recover for the reward, advantages, money back Chase.comverifycard
Lapok 1
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Meghajtja a PunBB, támogatja az Informer Technologies, Inc.
The pun_repository official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.